Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a organizat vineri, 12 aprilie 2019, “Bursa Generală a Locurilor de Muncă”, una dintre cele mai importante acţiuni implementate la nivel judeţean atât pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, cât şi pentru angajatori. 

La deschiderea oficială au fost prezenți ministrul Muncii și Justiției Sociale, Marius Budăi, Prefectul Județului Botoșani, Dan Constantin Șlincu și președintele Consiliului Județean, Costică Macalați.

La nivel național, un număr de aproximativ 2.300 de angajatori şi-au anunțat participarea la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, oferta locurilor de muncă fiind foarte atractivă. Iată că măsurile din Programul de Guvernare îşi spun cuvântul şi rata şomajului este de 3,1% la nivel naţional. Sper că și dumneavoastră, dar și angajatorii, să vă atingeți scopul comun. De aceea, am speranța că ziua de astăzi va fi un succes pentru ambele părți”, a declarat Marius Budăi, ministrul Muncii și Justiției Sociale.

Comunicat de presă – AJOFM Botoșani