Anunt valorificare bunuri nedezmembrate sau nedemolate, prin agenti economici care au ca obiect de activitate achizitionarea de materiale refolosibile

AGENTIA NATIONALA PENTRU OCUPAREA FORTEI DE MUNCA (ANOFM), cu sediul in municipiul Bucuresti, str. Avalansei, nr. 20-22, telefon 021/3039843, cod fiscal 11370190, doreste sa valorifice bunuri nedezmembrate sau nedemolate, prin agenti economici care au ca obiect de activitate achizitionarea de materiale refolosibile, prin oferte de pret negociabil, bunuri care au devenit inutilizabile ca urmare a gradului avansat de uzura, nu mai pot primi o alta destinatie sau utilizare si nici nu pot fi reparate, reconditionate, adaptate sau modernizate.

Bunurile care fac obiectul valorificarii ca materiale refolosibile se refera, in principal, la echipamente IT(calculatoare, laptopuri, monitoare, copiatoare, imprimante, faxuri, retroproiectoare, videoproiectoare, ups-uri, switch, hdd,  etc) si accesorii de birou( telefoane fixe si mobile, cafetiere etc).

Societatile comerciale care sunt interesate sa colecteze selectiv si sa elimine nepoluant bunurile pe care ANOFM doreste sa le valorifice nedezmembrate sau nedemolate vor prezenta o oferta financiara in acest sens. Listele detaliate cu bunurile ce fac obiectul prezentei valorificari pot fi solicitate la adresa de e-mail eliza.cretu@anofm.gov.ro, respectiv la numarul de telefon 021.30.39.843.

Operatorii vor trebui sa prezinte o licenta de operare, valabila, in conformitate cu OUG nr.5/2013, privind deseurile de echipamente electrice si electronice.

Totodata, societatile comerciale interesate vor asigura transportul cu titlu gratuit a bunurilor de la sediul central ANOFM la depozitul societatii respective.

Ofertele se depun, pana la data de 09.11.2022, la registratura institutiei sau pe adresa de e-mail eliza.cretu@anofm.gov.ro.