POCU/801/3/15/140163

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a semnat cu Ministerul Fondurilor Europenecontractul de finanţare pentru un proiect destinat modernizării Serviciului Public de Ocupare(SPO). Prin Managementul de caz – Proces de incluziune pe piaţa muncii, cofinanţat din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020 (POCU), ANOFM își propune să modernizeze și să adapteze structurile SPO astfel încât să vină în întâmpinarea persoanelor provenind dingrupuri vulnerabileprin oferirea de servicii personalizate. Managementul de caz presupune atât evaluarea nevoilor celor care solicita un loc de muncă, cât și susținerea acestora pe întreg parcursul acestui proces.

În urma derulării proiectului Managementul de caz – Proces de incluziune pe piaţa muncii, POCU/801/3/15/140163, ANOFM estimează o creștere semnificativă a gradului de satisfacție și încredere a clienților, persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, în special a persoanelor vulnerabile.

Informare

Concurs pentru ocuparea a 3 posturi de experți naționali GLI externi în
cadrul proiectului ”Managementul de caz – Proces de incluziune pe piața
muncii”- POCU /801/3/5/140163 –

Rezultatul Etapei 1 – 
Verificarea dosarelor – PROIECT MANAGEMENTUL DE CAZ – PROCES DE
INCLUZIUNE PE PIATA MUNCII

Rezultatul Etapei 2 – Îndeplinirea condițiilor de ocupare a posturilor

Concurs pentru ocuparea a 7 posturi de experți naționali GLI interni în
cadrul proiectului ”Managementul de caz – Proces de incluziune pe piața
muncii”- POCU /801/3/5/140163

Procedura de profilare a persoanelor in cautare unui loc de munca, inregistrate la agentiile pentru ocuparea fortei de munca